Ακολουθήστε τη μαγεία του Tomorrowland ζωντανά μέσω One World TV & One World Radio για 21 ημέρες

34
Ακολουθήστε τη μαγεία του Tomorrowland ζωντανά μέσω One World TV & One World Radio για 21 ημέρες

Απομένει μόνο 1 εβδομάδα πριν Tomorrowland κάνει τη μεγάλη του επιστροφή, φέρνοντας τρία μαγικά Σαββατοκύριακα στο Boom του Βελγίου για πρώτη φορά! Τραβώντας όλες τις στάσεις για να δώσει στους ανθρώπους στο σπίτι την ευκαιρία να απολαύσουν το εμβληματικό φεστιβάλ, το One World TV & One World Radio θα μεταδώσουν ζωντανά τη μαγεία της 16ης έκδοσης του Tomorrowland παγκοσμίως για 21 ημέρες, από Παρασκευή 15 Ιουλίου έως Πέμπτη 4 Αυγούστουμέσω Todayland.com και την εφαρμογή Tomorrowland.

Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων του φεστιβάλ, το One World TV θα έχει 3 διαφορετικά κανάλια, μεταδίδοντας ζωντανά από το φετινό «The Reflection of Love» Κυρίως σκηνή (κανάλι 1) με καλλιτέχνες όπως οι Alok, NERVO, Paul Kalkbrenner, Solomun, Vintage Culture και πολλοί άλλοι. Το Channel 2 θα μεταδίδεται ζωντανά από το Ατμόσφαιρα σκηνή (Chris Liebing, Joseph Capriati, Kevin De Vries) και Ελευθερία στάδιο (Claptone, Da Tweekaz), ενώ το κανάλι 3 θα δώσει μια ματιά στο One World Radio στούντιο, το οποίο βρίσκεται στους χώρους του φεστιβάλ με ένα σωρό καλλιτέχνες να μπαίνουν στο στούντιο ασταμάτητα για αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολλά άλλα συναρπαστικά πράγματα σε εξέλιξη.

Οι άνθρωποι που δεν κατάφεραν να περάσουν στο φεστιβάλ θα μπορούν να απολαύσουν υπέροχες παραστάσεις από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς καλλιτέχνες του κόσμου.

Από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη, μεταξύ των τριών Σαββατοκύριακων, το One World TV θα περιλαμβάνει ένα κανάλι, μετρώντας αντίστροφα για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ και ανατρέχοντας στο προηγούμενο με μια σειρά από ειδικές προσφορές, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και ανακεφαλαιώσεις. Κάθε μέρα, οι θεατές θα δέχονται μια ξεχωριστή φιλοξενία σκηνής, συμπεριλαμβανομένων ειδικών για το KNTXT, το Afterlife, το Diplo’s Higher Ground, το Smash The House και άλλα.

Αποθηκεύστε τους σελιδοδείκτες σας και σημειώστε τα ημερολόγιά σας τώρα για να ξεκινήσετε να συντονίζεστε την επόμενη Παρασκευή ζωντανά από το Βέλγιο!

Schreibe einen Kommentar