Η Amazon Prime προσφέρει στα μέλη δωρεάν παράδοση στο Grubhub

47
Η Amazon Prime προσφέρει στα μέλη δωρεάν παράδοση στο Grubhub

Amazon Prime Τα μέλη μπορούν πλέον να παραγγείλουν φαγητό από ορισμένα εστιατόρια μέσω του Grubhub χωρίς να πληρώσουν έξοδα αποστολής, χάρη σε ένα νέο συμφωνία μεταξύ των εταιρειών.

ο συμφωνία προσφορές Πρώτα μέλη ένα έτος Grubhub+, μετά το οποίο τα μέλη θα χρεώνονται αυτόματα με την τρέχουσα μηνιαία χρέωση της υπηρεσίας 9,99 $. Οι παραγγελίες πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 $ για να αποφύγετε τα έξοδα αποστολής.

Η συνεργασία δίνει στην Amazon την επιλογή να αγοράσει πάνω από το μερίδιο δύο τοις εκατό της Grubhub σε «αγνωστή αλλά αμελητέα τιμή», σύμφωνα με δήλωση από την Just Eat Takeaway.com, την ολλανδική εταιρεία που κατέχει το Grubhub. Η εταιρεία μπορεί επίσης να αγοράσει ένα επιπλέον μερίδιο 13 τοις εκατό στο Grubhub σε απροσδιόριστη «τιμή βάσει φόρμουλας» που εξαρτάται από την απόδοση της Grubhub.

Η συμφωνία ακολουθεί μια αξιοσημείωτη οικονομική ύφεση για το Grubhub: Καθώς οι περιορισμοί της πανδημίας αίρονται, η ζήτηση για υπηρεσίες παράδοσης φαγητού έχει μειωθεί καθώς οι άνθρωποι επιστρέφουν για φαγητό σε εστιατόρια. Επιπλέον, το Grubhub παραμένει πολύ πίσω από άλλες υπηρεσίες παράδοσης στις ΗΠΑ, ελέγχοντας περίπου το 13 τοις εκατό της αγοράς παράδοσης τροφίμων σε αντίθεση με το 60 τοις εκατό της DoorDash και το 24 τοις εκατό της Uber Eats (ανά Bloomberg).

Το Just Eat είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα παράδοσης φαγητού στην Ευρώπη, αλλά η εταιρεία είπε ότι θα συνεχίσει να διερευνά μια μερική ή πλήρη πώληση του Grubhub καθώς η επιχείρηση συνεχίζει να επιδεινώνεται. Σε κάθε περίπτωση, το Grubhub δεν είναι η πρώτη εισβολή της Amazon στη βιομηχανία παράδοσης γευμάτων. Το μαμούθ του ηλεκτρονικού εμπορίου κατέχει επίσης μερίδιο στην Deliveroo, μια βρετανική υπηρεσία της οποίας οι μετοχές έχουν υποχωρήσει περίπου 50 τοις εκατό φέτος.

Schreibe einen Kommentar