Η Suwannee Hulaween ανακοινώνει το Stacked Lineup για την Έκδοση 2022

13
Η Suwannee Hulaween ανακοινώνει το Stacked Lineup για την Έκδοση 2022

Suwannee Hulaween, το κορυφαίο φεστιβάλ Halloween και κάμπινγκ της Βόρειας Φλόριντα μόλις ανακοίνωσε τη σύνθεση για την έκδοσή του για το 2022 και αν δεν μένετε στην περιοχή, ίσως να θέλετε να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο. Το Suwannee Hulaween ήταν πάντα μια διασταυρούμενη υπόθεση και η φετινή έκδοση δεν διαφέρει. Υπογραμμίζεται από μπάντες τζάμπου όπως το Περιστατικό String Cheese και το Μπισκότα Ντίσκοη house μουσική λειτουργεί όπως Λουδοβίκος το Παιδί, Ψαράς, Πόλη της Γοργόνας, Γιγαντιαίο NGHTMRE και Jauzτου „Εκτός από το βαθύ τέλος», Το Suwannee Hulaween έχει κάτι για όλους να απολαύσουν.

Φέτος σηματοδοτεί την ένατη έκδοση του φεστιβάλ που επιστρέφει στο Spirit of the Suwannee Music Park στο Live Oak της Φλόριντα από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου. Το Hulaween’s Spirit Lake προαναγγέλλεται ως μία από τις κορυφαίες εμπειρίες της καθηλωτικής τέχνης στα αμερικανικά φεστιβάλ, γεμάτη με ταλαντούχους γλύπτες, εργάτες φωτιάς/μετάλλων, ζωγράφους, θεσπιάνους και σχεδιαστές φωτιστικών. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν τη χαρτογράφηση προβολής της λίμνης, τις υπνωτιστικές παραστάσεις φωτός, τις διαδραστικές εγκαταστάσεις και την εικαστική και καλλιτεχνική τέχνη, να παρακολουθήσουν παραστάσεις στις δύο σκηνές του Spirit Lake και να κολυμπήσουν στην ανατολή του ηλίου στο Silent Disco.

Ελέγξτε το ιστοσελίδα για να λάβετε τις κάρτες κατασκήνωσης στη φετινή έκδοση του Suwannee Hulaween και ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που το συνοδεύει για να πάρετε μια γεύση από το τι είναι αυτό το μοναδικό φεστιβάλ μουσικής και τέχνης.

Schreibe einen Kommentar