Μεταδώστε το σινγκλ Her Top Gun

30
Μεταδώστε το σινγκλ Her Top Gun

Η Lady Gaga συνεισέφερε ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται «Hold My Hand». Top Gun: Maverick, η πολύ καθυστερημένη συνέχεια του κλασικού δράσης του 1986. Εν όψει της κυκλοφορίας της ταινίας στις 27 Μαΐου, το „Hold My Hand“ μεταδίδεται πλήρως παρακάτω.

«Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι για Top Gun: Maverickδεν είχα καν συνειδητοποιήσει τα πολλαπλά επίπεδα που κάλυπτε την καρδιά της ταινίας, τη δική μου ψυχή και τη φύση του κόσμου στον οποίο ζούσαμε», έγραψε η Gaga στο Ίνσταγκραμ την περασμένη εβδομάδα για να πειράξω το τραγούδι. «Το δουλεύω χρόνια, το τελειοποιώ, προσπαθώ να το κάνω δικό μας. Ήθελα να κάνω τη μουσική σε ένα τραγούδι όπου θα μοιραζόμαστε τη βαθιά μας ανάγκη να γίνουμε κατανοητοί και να προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον – μια λαχτάρα να είμαστε κοντά όταν νιώθουμε τόσο μακριά και μια ικανότητα να γιορτάζουμε τους ήρωες της ζωής».

Ο τραγουδιστής συνέχισε: «Είμαι τόσο ευγνώμων στον Τομ και τον Χανς [Zimmer, composer] και ο Τζο [Kosinski, director] για αυτήν την ευκαιρία — και ήταν μια όμορφη εμπειρία να συνεργαστείτε μαζί τους. Εγώ, το BloodPop, ο Ben Rice και όλοι οι άλλοι που δούλεψαν μαζί μας είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε μαζί σας. Αυτό το τραγούδι είναι ένα γράμμα αγάπης στον κόσμο κατά τη διάρκεια και μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ήθελα να το ακούσεις τόσο καιρό».

Top Gun: Maverick Πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Val Kilmer, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Ed Harris και Glen Powell.

Αυτό το καλοκαίρι, η Gaga θα διοργανώσει την περιοδεία στην αρένα «Chromatica Ball», για την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια μέσω Ticketmaster.

Schreibe einen Kommentar