Μεταδώστε το Grimy New Mixtape

51
Μεταδώστε το Grimy New Mixtape

Ο Westside Gunn κυκλοφόρησε το νέο του mixtape Ειρήνη «Πέτα» Θεέ μέσω της Griselda Records. Ο τίτλος αναφέρεται στο ντεμπούτο του στούντιο LP του 2016, FLYGOD.

Στο νέο σετ στούντιο, ο ράπερ με έδρα τη Νέα Υόρκη επιμελείται δέκα κομμάτια που παίζονται μαζί με τους Stove God Cook$ και Estee Nack. Οι Don Carrera, Madlib, Conductor Williams και Daringer, εν τω μεταξύ, λειτουργούν ως παραγωγοί του mixtape.

Σε μια Ανάρτηση στο instragram ανακοινώνοντας την επικείμενη άφιξη των mixtapes λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία τους, ο Westside Gunn σημείωσε ότι αυτός και οι συνεργάτες του δημιούργησαν το σύνολο του έργου σε 48 σύντομες ώρες. «Είμαι πίσω στις πολιτείες και οι οικίες με τραβήχτηκαν, τώρα η κασέτα έχει ολοκληρωθεί!!!!! Idgaf σχετικά με τη μίξη ή τον μάστερ, θέλω να κρατήσω αυτό το βρώμικο af, οπότε θα το παρατήσω αυτό το Παρ, γαμήστε το», πρόσθεσε. „Αυτό δεν είναι το άλμπουμ, αλλά είναι ένα κομμάτι ART πριν από τη MICHELLE RECORDS @esteenack @cvv.vino και δεν είναι τρελό…“

Stream Westside Gunn’s Ειρήνη «Πέτα» Θεέ παρακάτω μέσω Apple Music ή Spotify.

Το πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ του αδερφού του Conway the Machine ήταν του 2020 Ποιος έκανε τον ήλιο, το οποίο περιλάμβανε συνεργασίες με τους Boldy και Jadakiss („All Praises“), τον Slick Rick and Busta Rhymes („Ocean Prime“), τον ετεροθαλή αδερφό του από τον πατέρα του και τον Benny The Butcher („The Butcher and the Blade“) κι αλλα. Εκείνη τη χρονιά τον είδε επίσης να πέφτει Προσευχήσου για το Παρίσι, ένα από τα αγαπημένα μας άλμπουμ της χρονιάς. Από τότε, το Westside Gunn κυκλοφόρησε επίσης διπλά EP: Ο Χίτλερ φοράει Ερμή 8: Με εκτίμηση, Αδόλφο και Ο Χίτλερ φοράει Ερμής 8: Πλευρά Β.

Ειρήνη «Πέτα» Θεέ Έργο τέχνης:

westside gunn ειρήνη μύγα θεός άλμπουμ stream artwork

Ειρήνη «Πέτα» Θεέ Λίστα κομματιών:
01. Peace Flygod
02. Jesus Crack
03. Ριτζ Μπάρλτον
04. Βραχιόλι Big Ass
05. Boddy Rhude
06. Ντέρικ Μπόλμαν
07. Άλογα στο ηλιοβασίλεμα
08. Ανοιχτός Έπαινος
09. Danhausen
10. Flip V Phil

Schreibe einen Kommentar