Ο Joe Pera Talks with You ακυρώθηκε μετά από τρεις σεζόν

40
Ο Joe Pera Talks with You ακυρώθηκε μετά από τρεις σεζόν

Ο Τζο Πέρα μοιράστηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου την αγαπημένη του κωμική σειρά Ο Τζο Πέρα μιλάει μαζί σου ακυρώθηκε από το Adult Swim μετά από τρεις σεζόν.

Ο κωμικός δημοσίευσε την είδηση ​​στο Κελάδημα με τη λεζάντα «Αντίο, για τώρα» πριν συνδεθεί με μια πιο μακροσκελή δήλωσή του προσωπική ιστοσελίδατο οποίο γράφει εν μέρει, «Γεια σας, γράφω για να μοιραστώ τη δυσάρεστη είδηση ​​ότι Ο Τζο Πέρα μιλάει μαζί σου έχει τελειώσει προς το παρόν. Οδηγούσαμε στο σπίτι από τη Βηθλεέμ, PA το πρωί μετά την τελευταία μου ανοιξιάτικη περιοδεία, όταν μου τηλεφώνησαν ότι δεν θα ανανεωνόταν για άλλη σεζόν.»

«Εντάξει, ξέρω τι να κάνω» σκέφτηκα και σταμάτησα το αυτοκίνητο για κάποιο γρήγορο φαγητό. Ήταν πολλά να τα επεξεργαστώ, ειδικά αφού γνώρισα τόσους πολλούς από εσάς στο δρόμο που ήσασταν τόσο ενθουσιασμένοι με αυτό», συνέχισε. «Σκέφτηκα επίσης πώς πραγματικά προχωρούσαμε. Αυτό το χειμώνα πέρασα τρεις εβδομάδες στη Marquette κάνοντας έρευνα (πίνοντας επίσης μπύρα) και γέμισα με νέες ιδέες. Αλλά κυρίως, είναι κρίμα που οι ιστορίες των χαρακτήρων δεν μπορούν να συνεχιστούν.

Ωστόσο, ο Πέρα εξακολουθεί να ελπίζει να δώσει στην παράσταση το τέλος που της αξίζει. «Ήξερα πού κατευθύνονταν τα πράγματα», έγραψε, «αλλά δεν θα πω εδώ γιατί μέρος του εαυτού μου έχει την ελπίδα ότι κάποια στιγμή στη γραμμή θα μπορέσουμε να γυρίσουμε ένα σωστό τέλος για τον Τζο, τη Σάρα, τους Μέλσκυ, Τζιν, Λούλου. και το πιο σημαντικό, ο Φρεντ ο Δείγμα».

Πίσω στο Twitter, ο Pera πρόσθεσε ένα επόμενο tweet εκφράζοντας την εκτίμησή του για όλους όσοι δούλεψαν στην εκπομπή καθώς και για όλους τους θαυμαστές της, γράφοντας: «Το πιο σημαντικό όμως, ευχαριστώ σε όλους που δούλεψαν τόσο σκληρά και έβαλαν τόση δημιουργικότητα σε κατά τη διάρκεια τριών σεζόν. Και σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε, υποστηρίξατε και βοηθήσατε την εκπομπή να φτάσει όσο πιο μακριά έγινε».

Έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2018, η κωμωδία slice-of-life προβλήθηκε για συνολικά 31 επεισόδια, μαζί με ένα ειδικό υλικό που περιείχε αχρησιμοποίητα πλάνα από τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς που προβλήθηκε το 2020. Εκτός από την προβολή στο Adult Swim, η εκπομπή βρήκε επίσης ένα σπίτι ροής στο HBO Max.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Πέρα για την ακύρωση εδώ.

Schreibe einen Kommentar